luni, 31 martie 2008

Drafts

...Aseară dădeam multe mesaje unei fete cu ochi de vulpe şi zâmbet de brânză topită şi la un moment dat am rămas fără memorie pe telefon. Eu disperat de aşa întâmplare, căci trebuia neapărat să mai dau un mesaj am incercat să găsesc o soluţie să ies din impas, şi după o lungă perioadă de cugetare şi adâncă meditaţie m-am hotărât să-mi sterg toate draft-urile de pe tel.

...Îmi ocupau mai mult din jumate din memorie acele însemnări, ce în majoritate erau câcaturi dar mi-a fost milă să le sterg. Aşa că le-am dat copy paste pe un caiet şi de pe caiet aici ca să le poată savura orice plebeu curios.

...Nu's în ordine, nu's modificate ci pur şi simplu trântite la grămadă:

*Păcat că nu mai ţin minte cum arăţi!

*Eu de mult nu mai sunt El, ea încă este Ea.

*Regret c-am regretat când nu trebuia să regret.

*Cetate, joc, hârtiuţă, Sonata Arctica, bancă, zamca, trandafir, bancă, voroneţ, biliard, B-dul 1 Mai, inel, duş, Dorna...

*Panem et cercenses.

*El dormea, războiul dormea, lumea dormea cufundată în acel cap (S.P. Sartre)

*E un dor care nu doare.

*Imagini care apar înainte să fie trăite şi care nu mai pot fi trăite.

*Noaptea-i pentru dormit, ziua-i pentru visat.

*Culcă-te napoi, eşti mai simpatică când dormi.

*O frecventa erotic(Il. Boteanu)

*Nu-mi plac fetele înalte, is prea dilatate.

*Dor de tine dar în altă lume.

*Mă gândesc prea mult la eşec pentru a-l putea suporta.

*M-ai visat azi noapte şi ţi-ai adus aminte să mă pupi?

*Văd că ai o deosebită plăcere de a te încurca cu prietenii mei. Du-te dracului şi te combină cu fotografii tăi şi nu te băba şi-n singura bucată de viaţă care mi-o rămas liniştită.

*Ai degetele delicate ca nişte copite de oaie.

*Aştept o ea banală. E banală că nu vine. Şi n-o mai aştept mult, că-i banală. Se dă cu ruj ca să arate mai puţin banală, pentru ca măcar cineva s-o observe şi pe la spate să strige: O banală! E aşteptată şi aşteaptă şi ea ceva, pe cineva nu cred, n-are ea faţă de cineva. Ea din banalitatea ei a auzit şi pentru a fi indiferentă s-a dat cu mai mult ruj.

*Când nu eşti lângă mine eşti o obsesie, când mă ţii de mână eşti o obişnuinţă, când eşti în pat cu mine eşti o plăcere, când zici că mă iubeşti eşti o bucurie, prieten îmi eşti doar dacă eşti obsesie, obişnuinţă, plăcere şi bucurie.

*Îmi pare rau dar nu vă aparţineţi întru totul(S.P.Sartre)

*Mi-ai ciordit inima!

*Oţetar, sindrofie, lichea, protoconism, idiosincrozia.

*14 martie 2008 - după amiază. Prima dată când în Rynox am ascultat The Misery. Ciudat. Nu mi s-a făcut decât vag dor de ea. Am făcut o revizuire a trecutului foarte scurtă cât timp a ţinut melodia.

*Iau câcatul în mână, îl ridic către mulţime şi strig: Ia-tă! Acesta sunt eu! Mă ofer vouă, luaţi-mă! Şi arunc câcatul în ei.

*România este un pământ tragic unde totul se sfârşeşte în comic.(Paul Morand)

*Inteligenţa nu e o stare continuă(Oct. Paler)


*Poate că racul din mine...(O. P)

*În Rznox e glod. Puţină lume. E ciudat. Pentru că afară e frig. Dar totuşi mai vin oameni. Vin cu rucsace, poate de la munte. Muzica îmi e cunoscută, dar am uitat cine cântă. Mi-e greu acum să-mi aduc aminte. Fumul se ridică incontinu, în forme neregulate. Un solo de chitară mă face să fiu trist pentru că sunt afon. Tipul de la masa din faţă are tricou cu Marduk. Nu-mi place formaţia dar îl cunosc pe tip. Se vorbeşte despre băutură şi o început altă melodie. Donţt fade away cred că se cheamă, după refren presupun. Cafeaua nu mă surprinde, e bună. Îmi place că nimeni nu mă bagă in seamă...

*Ti urăsc femeie mai mult decât orice pe lume şi te iubesc la fel de mult.

*Oamenii visează mereu şi când termină de cisat îşi dau seama c-au murit.

*Nu înţeleg, inima pulsează sânge, ce treabă are ea cu iubirea?

*Dă-mi un motiv şi voi acţiona!

*Normal că mă enervez când mă judeci greşit. Mă enervez mai ales pentru că nu te pot face să te înţeleg şi să te conving că nu ai dreptate. Mă înfurii repede, inima-i de vină. E prea mică, vreau una mai mare. Cred c-o să-mi fac transplant dacă o să am destui bani şi dacă o să fie dispus un om puternic să mi-o doneze.

*Te-aş săruta în momentul ăsta, pari apetisantă.

Niciun comentariu: