luni, 19 ianuarie 2009

...inţeleg oul fiert atunci când e fiert.

....Am obsesia de a bate pe cineva. Nimeni anume şi nu cred că doar numai unul. Mai mulţi. Vreo 5 măcar. Vreau să mă duc sa iau o rangă, o rangă de 75 cm cu care să-i lovesc picioarele, burta şi umerii. Vreau să bat. Să omor nu. Ori vreau să omor? A bate un om cu bestialitate fără a-l omorî la urma urmei e o treabă făcută numai pe jumate. Îl scuteşti pe om în cazul ăsta de cheltuieli de spitalizare. Trebuie să mă duc şi să învârt c-o rangă la nimereală.
....Modernismul este o chestiune foarte interesantă şi care merită toată atenţia şi concentrarea unui licean de clasa doişpea. De asta liceenii de clasa doişpea nu mai trebuie să-şi piardă 2 ore vorbind cu fete de la munte la telefon. Modernismul este o temp complexă şi frumoasă. Tot ce-i în legătură cu perioada interbelică la mine e frumos, fascinant, interesant şi demn de luat in seamă. Momentan mă simt puţin alienat. aerul de munte n-o să mă vindece, din contră, mă va face să mă gândesc iară la rangă. Voi omorî într-o zi. Şi nu chiar cu ranga.
.....Nu înţeleg ce mai vrea de la mine. Eu ce să zic!? Hai s-o întreb: Femeie ce mai vrei de la mine, lasă-mă drecu' nu mă mai suna! Nu vezi că adorm la telefon până îmi povesteşti tu cum ţi-o ieşit comentariu la română şi ce bulangiu ai mai agăţat. Bravo ţie dar să ştii că eu chiar nu vreau să-mi aduc aminte că sunt şi eu undeva pierdut prin listă. Singura parte amuzantă a convorbirii de azi a fost cea in care m-ai avertizat de puterea şi presupun cruzimea fostului tău prieten din Iaşi care mă va bate cu bestialitate dacă n-o să-i vorbesc frumos. Înţelege că în ritmul în care evoluează situaţia psihică până la majul tău o să pot cred că uşor omorî pe individul în cauză....
.....Ideea acestui şir pakistanez de cuvinte este cea din titlu. Am mintea fiartă. Nervi, vise, scenarii, obessii, remuşcări, regrete, dorinţe, planuri, deziluzii, realitate, clipire, frig, muşchii omoplatului amorţiţi. Deci in concluzie o resemnare încă fragilă. cheful de omorât trece însă îmi surâde ideea de a nu renunţa definitiv la chestiune. Dorinţă de a nu mai dori nimic. Dorinţă de somn şi de bani de ţigări mâine. Nu vreau să văd nici să aud femei in jur. Nu.

Niciun comentariu: