marți, 4 decembrie 2007

O bucata de pizza borata, restul inca nu-i borata...

...Nu am ce sa scriu. Nu sunt destul de comod pentru a scrie. Mi-e cald, iar la picioare mi-e frig. As scrie despre problemele sociale de azi...dar nu am puterea sa incep subiectul...deoarece nu m-as mai opri si as termina sec creand o mare pizza din care nu intelegi nimic si unde ideile sustinute se bat cap in cap. Despre ea nu scriu, mi-am rezervat celalalt blog pentru ea.
...Senzatia de ceata mi-o trecut, iar in locul ei o revenit lenea. Ma simt dependent de cuvantul nu pot, sau de expresia "nu are rost". Asa ca ce rost are sa scriu doar pentru a ma plange? Ma plang destul, n-ar trebui sa ma plang si pe net...
...Azi e o zi ploata, deci uda si inorata. Deci nimic de zis despre ea. Pe asa o zi nu trebe sa stai afara, doar copchii teribilisti ce se simt romantici-melancolici stau sub ploaie sa raceasca. Nu zic, ca nici eu nu's prea departe de ei, dar eu personal prefer o crasma cu mult fum si cu cafea buna, sa ma innec in fum si-n aroma cafelei. Pacat ca-n orasul asta e o singura crasma care in mare respecta dorintele mele, dar care nici pe departe nu-i romantica.
...Daca tot am pomenit subtil de Rynox, hai sa mai vorbesc putin despre el....deci...
...Rynoxu' pentru mine este crasma cea mai buna din oras. Si poate sunt oameni care imi sustin alegerea. Ma atrage prin multe lucruri. In primul rand acolo e singurul loc unde ma simt in intimitate, unde pot sa-mi beau cafeaua, singur la masa, in liniste, fara ochi care se holbeaza beti la tine. Nu zic, are si zile proaste crasma, cand e vizitata de oameni care nu prea se potrviesc atmosferei. Imi place rynoxu' si pentru cafea. Nu am auzit inca om care sa spuna ca iti da cafea proasta. Toti respecta cafeaua si unii vin acolo doar pentru cafea. E buna intr-adevar, pentru ca e facuta la ibric nu la automat. Zatul oricum nu conteaza.
...Muzica este un serios element de atractie. Se poate spune ca-i o crasma rock, dar i se potrvieste si alte genuri de muzica, mai putin rap[manele nu le pun la socoteala]. In fine, ma simt destul de penibil descriind rynoxu' in lipsa de alt subiect. Oricum, pe vremea asta mi se pare cel mai bun loc in care sa te afunzi si sa uiti de tot si sa te regasesti pe tine:>
...Dar de ajuns cu pierdutul timpului, am teza la romana....

Niciun comentariu: